Kirjaudu Terveyskylän palveluihin

​​​​Om​apolku

​​​​​​​​Om​apolku on erikoissairaanhoidon digitaalinen palvelukanava. Omapolulta löytyvät Terveyskylän digitaaliset hoitopolut, jotka vaativat lääkärin lähetteen. Kansalaiset kirjautuvat palveluun suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä varmennekortilla.​​​​​

Kirjaudu omapolulle

Uusi käyttäjä​? Rekisterö​idy ensin​ Omapolun ​käyttäjäksi.

Kirjautumis- ja rekisteröitymisohjeet (PDF) >


Terveyslaihdutusvalmennus

​Terveyslaihdutusvalmennus on siirtynyt Terveyskylän Omapolulle. Jos olet aikaisemmin osallistunut Terveyslaihdutusvalmennukseen, pääset katsomaan tekemiäsi harjoituksia alla olevan linkin kautta.

Siirry katsomaan yhtee​nvetosi >​


TerveyskyläPRO-palvelu

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu tarjoaa ammattilaisille digipalveluiden kehittämisen valmennuksia, työkaluja eOsaamiseen ja tukea toiminnanmuutokseen.

Yliopistosairaanhoitopiirien työntekijät kirjautuvat palveluun organisaatiotunnuksella. Muut terveydenhuollon ammattilaiset kirjautuvat palveluun VRK-kortilla.

KIRJAUDU TERVEYSKYLÄPRO-PALVELUUN​

Esittely​ >


Mielenterveystalon ammattilaisten osio

Mielenterveystalon ammattilaisten osion sisältö on tarkoitettu vain sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden käyttöön.

Kirjaudu ammattilaisten osioon


Päivitetty  16.8.2019 14.25

 

 

HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan etusivulleTAYS Tampereen yliopistollisen sairaalan etusivulleOYS Oulun yliopistollisen sairaalan etusivulleKYS Kuopion yliopistollisen sairaalan sivulleTYKS Turun yliopistollisen keskussairaalan etusivulle