Palvelut

 

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Keuhkotalo on rakennettu sinulle, joka etsit luotettavaa tietoa keuhkosairauksista ja niiden hoidosta.

Tervetuloa Keuhkotaloon...


TIETOA keuhkotalosta​

​​​​

HUS tuottaa 24 kunnan asukkaalle erikoissairaanhoidon palveluita​. Helsingin yliopistollinen sairaala vastaa erikoissairaanhoidosta joissakin sairauksissa valtakunnallisesti​.


HELSINGIN yliopistollinen sairaala

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 -hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Terveyskylän palvelu​ita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tässä osiossa esitellään Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin palvelut ja erikoisala.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​​​​​​​​​
​​​​

Täältä löydät astmaan ja allergioihin perehtyneet järjestöt.

Lue lisää...


POTILAS- JA ASIANT​UNTIJAJÄRJESTÖT​