Ajankohtaista

Päivitetty  6.7.2018 9.27

 

 

Väitös: Uusi hengitettävä lääke idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoonhttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/vaitos-uusi-hengitettava-laake-idiopaattisen-keuhkofibroosin-hoitoonVäitös: Uusi hengitettävä lääke idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoon5.11.2018 10.45.00Idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoon on kehitteillä uusi lääke, joka voidaan hengittää suoraan keuhkoihin. Uudessa väitöskirjatyössä kehitettiin menetelmä, jolla lääkkeet saadaan hengitettävään muotoon.
Filha ja Hotus tiedottaa: Keuhkoahtaumatautia sairastava tarvitsee enemmän tukea omahoidon toteutukseenhttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/filha-ja-hotus-tiedottaa-keuhkoahtaumatautia-sairastava-tarvitsee-enemman-tukea-omahoidon-toteutukseenFilha ja Hotus tiedottaa: Keuhkoahtaumatautia sairastava tarvitsee enemmän tukea omahoidon toteutukseen25.9.2018 6.35.00Keuhkoahtaumatauti on etenevä ja elämää rajoittava sairaus, jota voidaan ehkäistä ja hoitaa, mutta ei parantaa. Laadukas ja tuettu omahoito lisää sairastavan sekä hänen läheistensä hyvinvointia ja on tärkeä osa hoitokokonaisuutta.
Uusi keuhkokuumepotilaan video julkaistuhttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/uusi-keuhkokuumepotilaan-video-julkaistuUusi keuhkokuumepotilaan video julkaistu17.9.2018 7.55.00Keuhkotalossa on julkaistu uusi keuhkokuumepotilaan videotarina.
Keuhkoahtaumataudin hoito kannattaahttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/keuhkoahtaumataudin-hoito-kannattaaKeuhkoahtaumataudin hoito kannattaa4.7.2018 7.55.00Tuore väitöskirja osoittaa, että jo lievä ahtauma keuhkoputkissa lisää ennenaikaisen kuoleman riskiä.
Tervetuloa tutustumaan juuri avattuun Keuhkotaloonhttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/tervetuloa-tutustumaan-juuri-avattuun-keuhkotaloonTervetuloa tutustumaan juuri avattuun Keuhkotaloon25.4.2018 8.15.00Täältä se kaikki alkoi…

 
HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo