Hengitä helposti! Terveydenhuollon ammattilaiset ovat kirjoittaneet ja koonneet keuhkosairauksia koskevan tiedon sähköiseen muotoon. Keuhkotalosta löydät tutkittua tietoa ja tukea sekä vinkkejä itsehoitoon. Keuhkotalo on auki vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Talon käyttäjinä ovat kansalaiset, potilaat, läheiset ja ammattilaiset.

Lue lisää Keuhkotalosta >​​​

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Väitös: Uusi hengitettävä lääke idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoonhttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/vaitos-uusi-hengitettava-laake-idiopaattisen-keuhkofibroosin-hoitoonVäitös: Uusi hengitettävä lääke idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoon5.11.2018 10.45.00Idiopaattisen keuhkofibroosin hoitoon on kehitteillä uusi lääke, joka voidaan hengittää suoraan keuhkoihin. Uudessa väitöskirjatyössä kehitettiin menetelmä, jolla lääkkeet saadaan hengitettävään muotoon.
Filha ja Hotus tiedottaa: Keuhkoahtaumatautia sairastava tarvitsee enemmän tukea omahoidon toteutukseenhttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/filha-ja-hotus-tiedottaa-keuhkoahtaumatautia-sairastava-tarvitsee-enemman-tukea-omahoidon-toteutukseenFilha ja Hotus tiedottaa: Keuhkoahtaumatautia sairastava tarvitsee enemmän tukea omahoidon toteutukseen25.9.2018 6.35.00Keuhkoahtaumatauti on etenevä ja elämää rajoittava sairaus, jota voidaan ehkäistä ja hoitaa, mutta ei parantaa. Laadukas ja tuettu omahoito lisää sairastavan sekä hänen läheistensä hyvinvointia ja on tärkeä osa hoitokokonaisuutta.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo