Hoitoa tarjoavat yksiköt

​​​HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Meilahden kolmiosairaala

Meilahden kolmiosairaalassa on infektiosairauksien vuodeosasto K2B ja vuodeosasto K4B sekä Infektiosairauksie​n poliklinikka. Näiden osastojen ja poliklinikan infektiolääkärit ja -hoitajat hoitavat yhteistyössä muiden erikoisalojen ammattilaisten kanssa HUS-alueen vaativia infektiotautitapauksia . Myös muissa HUS:n sairaaloissa työskentelee konsultoivia infektiolääkäreitä.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Jorvin sairaala

Infektiolääkäri työskentelee sairaalassa ja on eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa. Tällaisten konsultaatioiden yhteydessä käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri pitää vastaanottoa Jorvin sairaalan sisätautien poliklinikalla.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Peijaksen sairaala

Infektiolääkäri työskentelee sairaalassa ja on eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa. Tällaisten konsultaatioiden yhteydessä käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri voi suosittaa potilasta jatkoseurantaa myös Meilahden kolmiosairaalan Infektiosairauksien poliklinikalle.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Lohjan sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa, ja käy sairaalassa paikan päällä noin kahdesti viikossa. Konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri voi suosittaa potilasta jatkoseurantaan myös Meilahden kolmiosairaalan Infektiosairauksien poliklinikalle  tai infektiolääkärin vastaanotolle Jorvin sairaalan sisätautien poliklinikalle.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Raaseporin sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa, ja käy sairaalassa paikan päällä noin kerran viikossa. Konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri voi suosittaa potilasta jatkoseurantaan myös Meilahden kolmiosairaalan Infektiosairauksien poliklinikalle tai infektiolääkärin vastaanotolle Jorvin sairaalan sisätautien poliklinikalle.

Hyvinkään sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa ja konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla.Infektiolääkäri pitää vastaanottoa  Hyvinkään sairaalan sisätautien poliklinikalla

Porvoon sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa ja konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri tapaa potilaita joskus myös poliklinikalla.

 

Kyllä

Päivitetty  4.1.2019