Hoitoa tarjoavat yksiköt

​HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Meilahden sairaala ja Auroran sairaala

Meilahden Kolmiosairaalassa on infektiosairauksien vuodeosasto K2B ja Auroran sairaalassa infektiosairauksien vuodeosasto 4 ja vuodeosasto 5-2. Näiden osastojen infektiolääkärit ja -hoitajat hoitavat yhteistyössä muiden erikoisalojen ammattilaisten kanssa HUS-alueen vaativia infektiotautitapauksia. Auroran sairaalassa sijaitsee myös Infektiosairauksien poliklinikka. Myös muissa HUS:n sairaaloissa työskentelee konsultoivia infektiolääkäreitä.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Jorvin sairaala

Infektiolääkäri työskentelee sairaalassa ja on eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa. Tällaisten konsultaatioiden yhteydessä käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri pitää vastaanottoa Jorvin sairaalan sisätautien poliklinikalla.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Peijaksen sairaala

Infektiolääkäri työskentelee sairaalassa ja on eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa. Tällaisten konsultaatioiden yhteydessä käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri voi suosittaa potilasta jatkoseurantaa myös Infektiosairauksien poliklinikalle Auroran sairaalaan.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Lohjan sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa, ja käy sairaalassa paikan päällä noin kahdesti viikossa. Konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri voi suosittaa potilasta jatkoseurantaan myös Infektiosairauksien poliklinikalle Auroran sairaalaan tai infektiolääkärin vastaanotolle Jorvin sairaalan sisätautien poliklinikalle.

HUS Tulehduskeskus, Infektiosairauksien linja, Raaseporin sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa, ja käy sairaalassa paikan päällä noin kerran viikossa. Konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri voi suosittaa potilasta jatkoseurantaan myös Infektiosairauksien poliklinikalle Auroran sairaalaan tai infektiolääkärin vastaanotolle Jorvin sairaalan sisätautien poliklinikalle.

Hyvinkään sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa ja konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla.Infektiolääkäri pitää vastaanottoa  Hyvinkään sairaalan sisätautien poliklinikalla

Porvoon sairaala

Infektiolääkäri on sairaalan eri erikoisalojen sekä alueen avohoidon lääkäreiden konsultoitavissa ja konsultaatiokäyntien yhteydessä hän käy usein myös tapaamassa potilaita sairaalan osastoilla. Infektiolääkäri tapaa potilaita joskus myös poliklinikalla.