Ajankohtainen

Missä mennään Ikätalossa?

Julkaistu 17.5.2019 12.00

Ikätalo-verkkopalvelua kehitettiin viime vuonna Keski-Uudenmaan alueellisena pilottihankkeena. Palvelun kehittämistä jatketaan kansallisesti. Erityisen tärkeää on, että Ikätalon käyttäjät ovat mukana kehittämistyössä.

​​​​​

Ikätalon projektipäällikkö Sirpa Palamaa toivoo, että Ikätalosta tulee aidosti asiakaslähtöinen palvelu.

Tavoitteen toteutuminen onnistuu, kun käyttäjiltä saadaan palautetta sivujen toimivuudesta.

  • Haemme parhaillaan kehittäjäverkostoon ikääntyneiden digipalvelujen kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita ympäri Suomea.

Sisältöjen toimivuus kehittyy yhteistyössä erilaisten käyttäjäryhmien kanssa. Erilaisissa elämäntilanteissa olevat ikääntyneet ja heidän läheisensä ovat parhaita asiantuntijoita palvelun arvioijina. Samoin tärkeää on ikäihmisten palvelutoiminnassa mukana olevien, eri alan ammattilaisten osallistuminen kehittämistyöhön ja heiltä saatava palaute.

  • Tällä hetkellä kartoitamme Keski-Uudellamaalla ikääntyneiden toiveita ja ajatuksia liittyen digitaalisiin palveluihin ja Ikätalon sisältöihin.

Kuntien vanhusneuvostoja on pyydetty avuksi ja palautetta Ikätalon nykyisestä sisällöstä ja rakenteesta kerätään myös kyselyn avulla. Tähän kyselyyn voi vastata kuka tahansa Ikätalon kävijä 30.6. asti seuraavan linkin kautta:

 Ikätalokysely


​​

Huomaathan, että Ikätalon etusivulla on myös Anna palautetta-linkki, jonka kautta voit antaa Ikätaloa koskevaa palautetta ja ottaa meihin muuten yhteyttä. Kiitos palautteestasi.​