ikätalo.png


Ikätalo.fi on verkkopalvelu, joka auttaa arjessa ja terveyden ylläpidossa. Palvelu on suunniteltu​ yli 65 -vuotiaille ja heidän läheisilleen.

Ikätalo on rakennettu yhdessä erikoissairaanhoidon, perustason sosiaalipalvelujen, kolmannen sektorin ammattilaisten ja ikääntyneiden kanssa.

Lue lisää Ikätalosta >​​​​​

 Auta meitä kehittämään Ikätalo.fi-palvelua.

Ylen Vanhusvahti

Ylen Vanhusvahdin avulla pystyt tutkimaan, millaista palvelua saat vanhetessasi om​assa kunnassa​si, ja toteutuva​tko vanhus­­palvelu­­lain vaatimukset.


Siirry palveluun​​

 Ajankohtaista

 

 

Ikätalon vinkit turvalliseen yhdessäoloonhttps://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/ikätalon-vinkit-turvalliseen-yhdessäoloonIkätalon vinkit turvalliseen yhdessäoloon14.12.2020 7.00.00Turvallinen yhdessäolo voidaan turvata etäyhteyksin, kun yhteinen taistelu koronapandemiaa haastaa perinteisen joulun vieton.
Verkkovalmennuksen avulla voi ennakoida eläkkeelle siirtymistähttps://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/verkkovalmennuksen-avulla-voi-ennakoida-eläkkeelle-siirtymistäVerkkovalmennuksen avulla voi ennakoida eläkkeelle siirtymistä1.12.2020 7.00.00Metropolian geronomiopiskelijat (AMK) ovat laatineet oppilaitosyhteistyönä Terveyskylälle käsikirjoituksen, josta laaditaan valmennus eläkkeelle siirtyjille.