ikätalo.png


Ikätalo.fi on verkkopalvelu, joka auttaa arjessa ja terveyden ylläpidossa. Palvelu on suunniteltu​ yli 65 -vuotiaille ja heidän läheisilleen.

Ikätalo on rakennettu yhdessä erikoissairaanhoidon, perustason sosiaalipalvelujen, kolmannen sektorin ammattilaisten ja ikääntyneiden kanssa.

Lue lisää Ikätalosta >​​​​​

​​​​

 Auta meitä kehittämään Ikätalo.fi-palvelua.

Ylen Vanhusvahti

Ylen Vanhusvahdin avulla pystyt tutkimaan, millaista palvelua saat vanhetessasi om​assa kunnassa​si, ja toteutuva​tko vanhus­­palvelu­­lain vaatimukset.


Siirry palveluun​​

 Ajankohtaista

 

 

Verkkovalmennuksen avulla voi ennakoida eläkkeelle siirtymistähttps://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/verkkovalmennuksen-avulla-voi-ennakoida-eläkkeelle-siirtymistäVerkkovalmennuksen avulla voi ennakoida eläkkeelle siirtymistä1.12.2020 7.00.00Eläkkeelle siirtymiseen kannattaa valmistautua. Uuden verkkovalmennuksen tarkoituksena on tukea eläkkeelle siirtyvää.
Ikätalo.fi också på svenska!https://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/ikätalo-fi-också-på-svenskaIkätalo.fi också på svenska!9.11.2020 13.00.00Åldershuset.fi har öppnat på svenska i Hälsobyn