ikätalo.png


Ikätalo.fi on verkkopalvelu, joka auttaa arjessa ja terveyden ylläpidossa. Palvelu on suunniteltu​ yli 65 -vuotiaille ja heidän läheisilleen.

Ikätalo on rakennettu yhdessä erikoissairaanhoidon, perustason sosiaalipalvelujen, kolmannen sektorin ammattilaisten ja ikääntyneiden kanssa.

Lue lisää Ikätalosta >​​​​​

​​​​

 Auta meitä kehittämään Ikätalo.fi-palvelua.

Ylen Vanhusvahti

Ylen Vanhusvahdin avulla pystyt tutkimaan, millaista palvelua saat vanhetessasi om​assa kunnassa​si, ja toteutuva​tko vanhus­­palvelu­­lain vaatimukset.


Siirry palveluun​​

 Ajankohtaista

 

 

Poikkeusolot muuttavat arkea, mutta omasta toimintakyvystä kannattaa pitää huoltahttps://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/poikkeusolot-muuttavat-arkea-mutta-omasta-toimintakyvystä-kannattaa-pitää-huoltaPoikkeusolot muuttavat arkea, mutta omasta toimintakyvystä kannattaa pitää huolta3.4.2020 13.00.00Rajoitukset tuovat muutoksia arkeen. Katse kannattaa kuitenkin kääntää mahdollisuuksiin. Minkä teon voit tänään tehdä oman hyvinvointisi eteen?
Ikääntyneiden näkemyksiä digitaalisista palveluista arvioitiin opinnäytetyössähttps://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/ikääntyneiden-näkemyksiä-digitaalisista-palveluista-arvioitiin-opinnäytetyössä1Ikääntyneiden näkemyksiä digitaalisista palveluista arvioitiin opinnäytetyössä4.2.2020 8.10.00Sähköinen asiointi yleistyy terveydenhuollossa. Opinnäytetyössä selvitettiin Ikääntyneiden näkemyksiä digitaalisista palveluista ja Ikätalon käyttökokemuksista.