ikätalo.png


Ikätalo.fi on verkkopalvelu, joka auttaa arjessa ja terveyden ylläpidossa. Palvelu on suunniteltu​ yli 65 -vuotiaille ja heidän läheisilleen.

Ikätalo on rakennettu yhdessä erikoissairaanhoidon, perustason sosiaalipalvelujen, kolmannen sektorin ammattilaisten ja ikääntyneiden kanssa.

Lue lisää Ikätalosta >​​​​​

​​​​

 Auta meitä kehittämään Ikätalo.fi-palvelua.

Ylen Vanhusvahti

Ylen Vanhusvahdin avulla pystyt tutkimaan, millaista palvelua saat vanhetessasi om​assa kunnassa​si, ja toteutuva​tko vanhus­­palvelu­­lain vaatimukset.


Siirry palveluun​​

 Ajankohtaista

 

 

Ikätalo.fi också på svenska!https://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/ikätalo-fi-också-på-svenskaIkätalo.fi också på svenska!9.11.2020 13.00.00Åldershuset.fi har öppnat på svenska i Hälsobyn
Poikkeusolot muuttavat arkea, mutta omasta toimintakyvystä kannattaa pitää huoltahttps://www.terveyskyla.fi/ikatalo/ajankohtaista/poikkeusolot-muuttavat-arkea-mutta-omasta-toimintakyvystä-kannattaa-pitää-huoltaPoikkeusolot muuttavat arkea, mutta omasta toimintakyvystä kannattaa pitää huolta3.4.2020 13.00.00Rajoitukset tuovat muutoksia arkeen. Katse kannattaa kuitenkin kääntää mahdollisuuksiin. Minkä teon voit tänään tehdä oman hyvinvointisi eteen?