Ammattilaisille

Ihotautitalon ammattilaisosiota kehitetään kansallisesti kaikkien yliopistollisten keskussairaaloiden yhteistyönä.

​​​

Terveyskylän kaikkien talojen yhteisestä ammattilaisten osiosta löydät kaikkien erikoisalojen ammattilaisia hyödyttäviä työkaluja ja materiaaleja. Tärkeimpiä yhteisiä työkaluja ovat mm. ammattilaisten väliset etäkokoukset ja konsultaatiot. Ammattilaisille suunnatuista materiaaleista löydät mm. erilaisia mittareita ja laskureita. Tutustu myös ammattilaisten osion kasvavaan koulutustarjontaan!

Ammattilaisten osiosta löydät runsaasti myös eri talojen tuottamia kohdennettuja sisältöjä. Ihotautitalo tarjoaa ammattilaisten osiossa mm.

  • Krooniset haavat  (ns. Haavahuone)
  • Akne
  • Käsi-ihottuma

Ammattilaisten osion sisällöt täydentyvät jatkuvasti.

HUS-ammattilainen kirjautuu palveluun omalla HUS-sähköpostilla ja salasanalla. Siirry kirjautumissivulle ja valitse kirjautumistavaksi HUS:in sisäinen käyttäjätili.

HUSin ulkopuolisen ammattilaisen täytyy rekisteröityä ammattilaisten osion käyttäjäksi, jos palvelua käyttää ensimmäistä kertaa.

Rekisteröinnin jälkeen käyttäjätiliin pitää liittää terveydenhuollon varmennekortti. Käytössä on oltava voimassa oleva terveydenhuollon varmennekortti, kortinlukija ja kortinlukijaohjelmisto. Varmennekortin liittäminen onnistuu vain Internet Explorer tai Microsoft Edge selaimella. Explorerista tulee käyttää versiota 11. Varmennekortin liittämisen jälkeen ammattilaisten osioon voi kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla

Ammattilaisten osion pääsy tullaan uudistamaan ja ratkaisusta tehdään yksinkertaisempi HUS:n ulkopuolisille käyttäjille. Aikataulusta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tämän hetkistä tilannetta.

  1. Valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi" ja sen jälkeen "Rekisteröi kumppanikäyttäjä / ammattilaistili". Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja hyväksy käyttöehdot. Käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen kysytään käyttäjätietoja. Syötä pakolliset kentät ja tallenna omat tiedot. Kirjaudu ulos ja tunnistaudu uudelleen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

  2. Tunnistuksen jälkeen sinut ohjataan HUS-palveluiden käyttäjätilin etusivulle. Valitse "Muokkaa yhteystietojasi". Valitse sitten alaosasta "Liitä VRK-kortti". Syötä varmennekortti kortinlukijaan ja kytke se tiliin valitsemalla "Jatka". Syötä varmennekortin PIN-koodi, jos ohjelma sitä kysyy. Palvelu ilmoittaa, kun VRK-kortti on kytketty onnistuneesti. Tämän jälkeen tililtä voi kirjautua ulos.

  3. Varmennekortin liittämisen jälkeen ammattilaisten osioon voi jatkossa kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortillaKirjaudu ammattilaisten osioon ja valitse kirjautumistavaksi "Henkilöasiakkaan kirjautuminen" tai "Terveydenhuollon varmennekortti". Terveydenhuollon varmennekortilla kirjautuessa kirjautuminen onnistuu vain selaimilla: Internet Explorer (versio 11) & Microsoft Edge. 

PDF-ohjeet HUSn ulkopuoliselle ammattilaiselle rekisteröitymiseen ja varmennekortin liittämiseen (PDF)

Katso ratkaisuja ongelmatilanteisiin täältä.

Kirjaudu Ammattilaisten osioonRekisteröidy käyttäjäksi 


 

Päivitetty  15.8.2018 15.44