Terveyskylässä esiintyy lyhyitä käyttökatkoja tiistaina 21.2.2017 klo 16:00 - 16:30 välisenä aikana. Pahoittelemme käyttökatkoista aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Helsingin Biopankki sai superlähettiläänhttps://www.terveyskyla.fi/helsinginbiopankki/ajankohtaista/helsingin-biopankki-sai-superlähettiläänHelsingin Biopankki sai superlähettilään2017-01-30T22:00:00ZTullinpuomin laboratoriossa oltiin ”jännän äärellä” perjantaina 27.1., kun HUS:n toimitusjohtaja Aki Lindén saapui laboratorion näytteenottoon ja antoi biopankkisuostumuksen ja -näytteen.
Helsingin Biopankki on solminut Bayerin kanssa puitesopimuksen biopankkiyhteistyöstähttps://www.terveyskyla.fi/helsinginbiopankki/ajankohtaista/helsingin-biopankki-on-solminut-bayerin-kanssa-puitesopimuksen-biopankkiyhteistyöstäHelsingin Biopankki on solminut Bayerin kanssa puitesopimuksen biopankkiyhteistyöstä2016-12-20T22:00:00Z
Ole osana tiedettä – Biopankkitoiminta HUS:ssahttps://www.terveyskyla.fi/helsinginbiopankki/ajankohtaista/ole-osana-tiedettä-–-biopankkitoiminta-hus-ssaOle osana tiedettä – Biopankkitoiminta HUS:ssa2016-10-05T21:00:00ZTule kuulemaan ja keskustelemaan Helsingin Biopankin toiminnasta potilasjärjestöjen ja Helsingin Biopankin Studia Generalia – tilaisuuksiin. Järjestämme kaikille avoimet tilaisuudet 29.9.2016 ja 6.10.2016 Meilahden Biomedicumissa, Helsingissä.

Helsingin Biopankki auttaa sairauksien ehkäisyssä ja hoitojen kehittämisessä

Biopankki kerää ja säilyttää biologisia näytteitä ja näytteenantajaan liittyvää terveystietoa lääketieteellistä tutkimusta varten. Se eroaa perinteisistä tutkimusnäytekokoelmista siten, että biopankkiin ei kerätä näytteitä vain yhtä tutkimusta varten, vaan myös erilaisiin tuleviin tutkimustarpeisiin.

Helsingin Biopankin ovat perustaneet HUS, Helsingin yliopisto, Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä (Carea) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote). Helsingin Biopankki tekee tiivistä yhteistyötä muiden suomalaisten ja eurooppalaisten biopankkien kanssa. Suomalaiseen biopankkitoimintaan voit tutustua osoitteessa www.biopankki.fi.