Ajankohtainen

Oletko valmis ymmärtämään minua?

Julkaistu 2.7.2019 15.00

Suomen Kuurosokeat ry:n kommunikaatiopalvelut järjestää  aamupäivä seminaarin, jonka aiheena on vuorovaikutuksen merkitys aistimonivammaisten ja syntymästään kuurosokeiden henkilöiden kommunikoinnissa. Seminaari pidetään 12.9.2019. 

​​​​​​​Oletko valmis ymmärtämään minua? -seminaarissa psykologi Emmi Tuomi luennoi vuorovaikutuksen merkityksestä aistimonivammaisten ja syntymästään kuurosokeiden henkilöiden kommunikaation kehityksessä. 

Laadukas vuorovaikutuskumppanuus ja ympäristötekijöiden huomiointi on välttämätöntä (mm. valaistus, äänimaailma, turvallinen ja motivoiva tutkimustilanne), kun selvitetään ei-kielellisesti kommunikoivan henkilön ymmärrystä ja taitoja. Vuorovaikutuskumppanuutta voi harjoitella, jotta vaikeimmin aistimonivammaisetkin voivat ilmaista itseään.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seminaari pidetään torstaina 12.9.2019 kello 8.45 -12.00 Iiris-keskuksen Braille-salissa osoitteessa Marjaniementie 74, 00030 Helsinki.

Paikalla ei ole yleistulkkausta/opastusta. Tilassa on induktio ja projektori. Seminaaria on mahdollista seurata myös etäyhteydellä nettiradion ja videoyhteyden kautta. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille.

Oletko valmis ymmärtämään minua?​ -seminaarin tarkempi ohjelma tässä linkissä: seminaari 12.9_.pdf

Sitovat ilmoittautumiset 2.9.2019 mennessä. Lisätietoja voi kysyä yhdistyksen kommunikaatiotyöntekijä Sanna Nuutiselta. Myös ilmoittautuminen tapahtuu hänen kauttaan: sanna.nuutinen@kuurosokeat.fi tai tekstiviestit / ​ WhatsApp 044 7380191