Ajankohtainen

Noonanin oireyhtymä -iltapäiväseminaari

Julkaistu 10.5.2019 13.00

Maksuton Noonanin oireyhtymä -seminaari pidetään kesäkuun alussa Helsingissä. Seminaaria voi seurata myös verkon välityksellä.

​​​​​Maksuton seminaari on tarkoitettu sekä ammattilaisille että henkilöille, joita Noonanin oireyhtymä koskettaa henkilökohtaisesti. Harvinaiskeskus Norio ja Suomen Noonan-yhdistys ry järjestävät seminaarin perjantaina 7.6.2019 klo 13.00-17.00 Helsingissä  Sokos Hotelli Presidentissä.

Seminaarin seuraaminen on mahdollista myös verkon välityksellä. Verkossa seminaaria seuraaville lähetetään ennen seminaaria sähköpostitse linkki, jonka kautta seuraaminen tapahtuu. 

Seminaariesitysten aiheina ja esiintyjinä:

  • Noonanin oireyhtymä. Dosentti, Lastenendokrinologi Risto Lapatto, HUS
  • Oppimisen haasteet ja tuki.  Ohjaava opettaja Hanna Lampi, Valteri
  • Lapsen itsetunnon tukeminen.  Psykologi Riina Airo-Niemi, Coronaria Contextia Oy

​Mukaan paikan päälle tai verkosta seuraamaan voi tulla ainoastaan ennakkoon ilmoittautumalla.  Ilmoittautumiset 27.5 mennessä. Tarkempi ohjelma ja ilmoittumislomake Harvinaiskeskus Norion sivulta.  

Lataa iltapäiväseminaarin mainos ohjelmineen tästä:​ Noonanin oireyhtymä -seminaariesite (pdf)

Suomen Noonan-yhdistyksen vuosikokous pidetään samassa tilassa seminaarin päätteeksi. Noonan-perheiden vertaistukitapaaminen Helsingissä 8.6.​ Lisätietoa näistä tapahtumista seminaariesitteessä sekä Harvinaiskeskus Norion -sivustolla iltapäiväseminaarin yhteydessä.