Koulutusta ammattilaisille

Diabeteksen hoidon ammattilaisille tarkoitetut Diabetesliiton koulutukset syventävät osaamista ja tarjoavat tilaisuuden kokemusten ja hoitokäytäntöjen jakamiseen.

​​​​Diabetesliiton järjestämien ammatillisten koulutusten vetäjät ovat samoja asiantuntijoita, jotka vetävät diabetesta sairastavien ja läheisten kursseja. Heillä on tuoretta kokemusta ja näkemystä siitä, mitä ihmiset odottavat heitä hoitavilta ammattilaisilta – näin koulutukset voidaan suunnitellaa vastaamaan juuri tämän hetken kysymyksiin.

Liiton koulutuskalenterista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille diabetesta sairastavia tai heidän läheisiään työssään kohtaaville; oletpa vasta aloittamassa uraasi tai kulkenut jo pitkän matkan diabeetikoiden ja ja heidän läheistensä rinnalla. Terveydenhuollon ammattilaisten lisäksi koulutusta on tarjolla apteekki- ja lääkealan asiantuntijoille.

Valtaosa koulutuksista järjestetään Tampereella, niiden kesto tyypillisesti 1-2 päivää. Vuodesta toiseen huippusuosionsa säilyttänyt Diabeteksen hoidon peruskurssi kestää maanantaista perjantaihin.

Diabetesliitto tarjoaa myös tilauskoulutuksia, jolloin koulutuksen sijainti, sisältö ja kouluttajat sovitaan yhdessä tilaajan kanssa.

Avaa Diabetesliiton​ koulutuskalenteri tästä.

 

Päivitetty  26.3.2018