Diabeteskurssit

Diabetesliiton kurssit diabetesta sairastaville ja läheisille ovat Kelan tai esimerkiksi oman hoitopaikan maksamia. Kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Arki diabeteksen kanssa voi välillä olla yhtä vuoristorataa. Diabetesliiton kurssit tarjoavat kaikenikäisille diabetesta sairastaville läheisineen tilaisuuden hypätä hetkeksi sivuun arjesta; saamaan vahvistusta omaan jaksamiseen sekä tietoa ja taitoja omahoidon tueksi.

Kurssien pituus vaihtelee muutamasta päivästä noin viikkoon. Osalle kursseista tullaan yksin, osalle yhdessä puolison tai muun läheisen kanssa ja lapsiperheiden kursseille voi osallistua koko perhe. Kurssit on tarkoitettu aivan kaikille, jäsenyyttä Diabetesliitossa ei edellytetä.

Iso osa Diabetesliiton kursseista järjestetään Tampereella, mutta kurssipaikkoja on myös muualla Suomessa. Verkkokursseille voi osallistua mistä päin Suomea tahansa ja vieläpä kellon ympäri.

Kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin; tyypin 1 ja tyypin 2 diabeetikoille, työelämässä ja eläkkeellä oleville, lapsiperheille ja nuorille sekä useille erityisryhmille.

Tutustu kurssitarjontaan Diabetesliiton sivuilla ja hae mukaan.

 

Päivitetty  10.12.2020