Ammattilaiset

Terveyskylän ammattilaisten osio sisältää tietoa, työkaluja ja materiaaleja ensisijaisesti terveydenhuollon ammattilaisille. Sisään kirjautuaksesi tarvitset joko HUS-tunnuksen tai voimassa olevan terveydenhuollon varmennekortin.

 

Terveyskylän ammattilaisten osio on parhaillaan betavaiheessa. Ammattilaisten osion työkaluja ja sisältöjä julkaistaan porrastetusti talven ja kevään 2017 aikana.

Jos törmäät käytönaikana ongelmiin, kerrothan meille asiasta sivun alareunan Anna palautetta -linkin kautta (Ammattilaisten osio, Tekninen palaute).

HUS-ammattilainen kirjautuu palveluun omalla HUS-sähköpostilla ja salasanalla.

Huom! Muistahan rekisteröityä ammattilaisten osion käyttäjäksi, jos olet HUSin ulkopuolinen ammattilainen ja käytät palvelua ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen onnistuu vain Internet Explorer tai Microsoft Edge selaimella. Explorerista tulee käyttää versiota 11.

Rekisteröinnin jälkeen käyttäjätiliin pitää kytkeä terveydenhuollon varmennekortti. Varmennemoduuli tulee olla asennettuna selaimen varmenteisiin, jotta varmennekortin liittäminen käyttäjätiliin onnistuu.

Ammattilaisten osion pääsy tullaan uudistamaan kokonaan ja ratkaisusta tehdään yksinkertaisempi. Aikataulusta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tämän hetkistä tilannetta ja pyrimme saamaan uuden kirjautumismenettelyn käyttöön mahdollisimman pian.

Katso pikaohjeet HUS:n ulkopuolisen ammattilaisen ensimmäistä käyttökertaa varten

  1. Valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi" ja sen jälkeen "Rekisteröidy". Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse käyttäjätyypiksi "Yhteistyökumppani / Ammattilainen". Kirjaudu ulos profiilista ja sulje selain. Huom! Käyttäjäksi voi tällä hetkellä rekisteröityä vain Internet Explorer 11 -selaimella, tai sitä uudemmalla Internet Explorerin versiolla. 

  2. Avaa selain uudelleen ja mene osoitteseen https://www.terveyskyla.fi/ammattilaiset ja valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi". Valitse "Kirjaudu" ja kirjaudu takaisin äsken rekisteröimällesi tilille käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

  3. Kirjautumisen jälkeen valitse "Muokkaa yhteystietojasi". Valitse sivun alaosasta ""Kytke/vaihda VRK-kortti". Kytke varmennekorttikortinlukijaan ja kytke se tiliin valitsemalla "Jatka". Syötä varmennekortin PIN-koodi. Palvelu ilmoittaa, kun VRK-kortti on kytketty onnistuneesti. Tämän jälkeen tililtä voi kirjautua ulos.

  4. Mene uudelleen sivulle https://www.terveyskyla.fi/ammattilaiset ja valitse "Kirjaudu ammattilaisten osioon". Valitse "Pankkitunnukset" tai "Terveydenhuollon varmennekortti" ja kirjaudu sisään. Jatkossa rekisteröimistä ei tarvitse enää suorittaa. Pääset kirjautumaan Terveyskylän ammattilaisten osioon suoraan VRK-kortilla tai pankkitunnuksilla valitsemalla "Kirjaudu ammattilaisten osioon".

Katso ratkaisuja ongelmatilanteisiin täältä. 

PDF-ohjeet HUSn ulkopuoliselle ammattilaiselle rekisteröitymiseen ja varmennekortin liittämiseen (PDF)

Päivitetty 7.8.2017 13:41