Ajankohtainen

Uudistunut Diabetestalo tarjoaa entistä enemmän tietoa

Julkaistu 27.5.2021 15.15

Joko olet tutustunut päivitettyyn Diabetestaloon? Taloa on muokattu selkeämmäksi ja sisältöä on päivitetty. Uutta tietoa on esimerkiksi tyypin 2 diabeteksen hoidosta.

Terveyskylä – palveluun on avattu 27.5.2021 Diabetestalon päivitetty versio. Se on avoinna kaikille kansalaisille. Diabetesta sairastavat aikuiset ja heidän läheisensä löytävät sieltä tietoa ja tukea omalle hoitamiselleen. Terveydenhuollon ammattilaiset ja alalle opiskelevat voivat kerrata diabeteksen hoitoon liittyviä asioita ja hyödyntää sisältöjä omassa työssään.

Kaikki artikkelit on tarkistettu ja tarpeen mukaan päivitetty ajan tasalle. Paljon uutta sisältöä on myös tehty, erityisesti tyypin 2 diabeteksen hoitoon ja diabetekseen liittyvin muihin sairauksista.

Tutustu taloon, anna palautetta yksittäisitä artikkeleista tai koko talosta ja kerro toivomuksistasi: Puuttuuko jotain tarpeellista, mistä toivot lisää tietoa, neuvoja tai materiaalia?

Terveyskylän Diabetestalon sisällön ovat tuottaneet yliopistosairaaloiden diabetesklinikat yhteistyössä Diabetesliiton kanssa. Sisällön koordinoinnista ovat vastanneet erikoislääkäri Pirjo Ilanne-Parikka ja terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja Anna Tornivuori.