Ajankohtainen

Terveyskylästä vientituote

Julkaistu 4.6.2019 12.20

​Terveyskylän konseptia esitellään kansainvälisille terveydenhuollon päättäjille digiterveyden konferenssissa, jossa on esillä maailman parhaat terveydenhuollon innovaatiot. The HIMSS & Health 2.0 European Conference –tapahtumaan odotetaan tuhansia kansainvälisiä vieraita

​​

Terveyskylän konsepti sisältää verkkoalustan ja sovellusten lisäksi eTerveyspalveluiden kehittämisen ohjelman, potilasryhmäkohtaisia digihoitopolkuja, omahoito- ohjelmia ja oppaita sekä TerveyskyläPROn ammattilaisten palvelut. 

Monistettavissa oleva kokonaisuus on herättänyt kansainvälisten terveydenhuollon päättäjien huomion.  

- Terveyskylällä, eHealth-palveluiden kehittämisohjelmalla ja ”tuotantolinjastolla” on kaikki mahdollisuudet muodostua vientituotteeksi, vastuualuejohtaja Sirpa Arvonen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä (HUS) toteaa. 

Konseptin avulla niin yksityiset kuin julkisetkin palvelutuottajat voivat tuottaa kustannustehokkaasti potilasryhmäkohtaisia eTerveyspalveluita. 

​Terveyskylän tulevaisuutta ja menestystarinaa 

Terveyskylä on esillä kahdella osastolla Suomi-paviljongissa: HUSin, Helsingin yliopiston ja Helsingin kaupungin yhteisosastolla (6b60) Terveyskylää esitellään potilaan näkökulmasta. 

​Health Village –messuosastolla (6a30) esitellään Terveyskylän menestystarinaa. Lisäksi katsotaan Terveyskylän tulevaisuuteen: miten tietoallas, tekoälyn hyödyntäminen ja IoT laajentavat Terveyskylän palvelutarjontaa. Yhteistyökumppaneina esittäytyvät Microsoft, Tieto ja Innofactor. Yritykset kertovat, kuinka ovat olleet mukana rakentamassa Terveyskylän menestystarinaa. Terveyskylää rakentamassa olleet kliiniset asiantuntijat kertovat, miten digitalisaatioon liittyvä toiminnanmuutos on kytketty mukaan. 


Mikä on HIMSS & Health 2.0? 


HIMSS & Health 2.0 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.-13. Kesäkuuta. Konferenssi tuo Messukeskukseen maailman parhaat digitaalisen terveydenhuollon innovaatiot sekä alalla työskentelevät yritykset, asiantuntijat, päättäjät ja startupit. Yli 2000 alan korkean tason vaikuttajaa tutustuu yhdessä uusimpiin innovaatioihin ja tuuliin. ​​​