Ajankohtainen

Terveyskylä laajenee - tulossa palveluita lemmikkieläinten omistajille

Julkaistu 1.4.2019 8.50

Terveyskylän konsepti on helposti monistettavissa mihin tahansa aihepiiriin.  Uutena aluevaltauksena lemmikkieläinbisnes.

 

 

- Parhaillaan viimeistelemme Koirataloa, kertoo projektipäällikkö Pekka-Jussi Perronen. Sisältöä on suunniteltu yhdessä koirayhdistysten kanssa. Ideoita on kerätty koirapuistoissa eri puolilla Suomea.

 

Taloon tulee myös Hau-chat, jossa saa palveluohjausta arkisin klo 18-20.00.  Koirien kissavihan hallintaan on suunnitelmissa nettiterapia "Kissa on koiran paras ystävä". Omistajille suunnattu omahoito-ohjelma "Miksi koirani on hän - mutta naapurin kakara se" tukee koiranomistajia  persoonapronominin käyttöhäiriö-syndroomassa.

 

- Uusi Koiratalo sisältää kuvauksia tyypillisimmistä koirien sairauksista ja oireista, aina käytöshäiriöistä perinnöllisiin sairauksiin. Koiragaattori auttaa arvioimaan oireiden vakavuutta, Perronen kuvailee. 

 

Konseptia on tarkoitus laajentaa myös kissoihin, hamsterihin ja kaneihin. Projektisuunnitelmat ovat parhaillaan Kissankulman johtokunnan käsittelyssä.

 

Lähde: 1.4.2019 - kaupunkikirjeenvaihtaja A.P. Rilli