Ajankohtainen

Terveyskylä.fi toi terveysalan vuoden vaikuttaja -tittelin Matti Holille ja Visa Honkaselle

Julkaistu 13.12.2016 16.00

Mediuutiset julkisti 100 vuoden 2016 terveysalan vaikuttajaa tänään tiistaina. Vuoden vaikuttajina palkittiin Matti Holi ja Visa Honkanen Terveyskylä.fi -palvelun kehittämiseen liittyvästä työstä.

Palkinnon perusteluissa todettiin, että Holi ja Honkanen ideoivat ja luotsaavat eteenpäin erikoissairaanhoidon Terveyskylä.fi -verkkopalvelua, joka on tänä vuonna laajentunut useille eri erikoisaloille. Valtakunnallisessa käytössä oleva verkkopalvelu hyödyntää teknologiaa tarjoten tietoa ja työkaluja potilaille ja ammattilaisille. Palvelu vastaa tiukkenevien resurssien luomaan haasteeseen terveydenhuollossa ja osoittaa, kuinka digitaalisia mahdollisuuksia voi hyödyntää järkevästi.

Matti Holi on psykiatrian toimialajohtaja HUS:ssa. Hän on ollut perustamassa Mielenterveystalo.fi-palvelua, ja luonut samalla mallia Terveyskylän muiden talojen rakentamiseksi. Visa Honkanen on HUS:n kehittämisjohtaja. Hän toimii Terveyskylän pääinnovaattorina ja vetäjänä Virtuaalisairaala 2.0 -hankkeessa, jonka osana Terveyskylää rakennetaan.

Lue lisää: Mediuutisten laaja juttu ja haastattelut aiheesta:

http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/terveysalan-100-vaikuttajaa-lapimurron-tehnyt-virtuaalihoito-toi-ykkossijan-6606715