Ajankohtainen

Motivoidu muutokseen Motivisti-sovelluksen avulla

Julkaistu 30.11.2016 12.55

Motivisti on hauska ja helppokäyttöinen mobiilisovellus, joka tukee elämänlaatua parantavien arkisten muutosten tekemistä.

[edit: 1.12. klo 16.45: Olemme saaneet pari hyvää korjausehdotusta Motivistista. Sovelluksen seuraava versio on ulkona pian, siinä korjausehdotukset on vietynä tuotantoon. Otamme mieluusti vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia jatkossakin. Se onnistuu helposti esimerkiksi Terveyskylän FB-sivuilla osoitteessa facebook.com/terveyskyla.fi.Motivistissa valitset itsellesi viikon ajaksi terveyteen, itsesi kehittämiseen tai ihmissuhteisiin liittyvän tehtävän. Voit asettaa itsellesi tehtävään liittyvän muistutuksen valitsemaasi kellonaikaan, jolloin laitteen ruutuun ilmestyy inspiroiva mietelause. Jokaisen päivän lopussa arvioit, onnistuitko tehtävässäsi.

Voit ladata Motivistin sovelluskauppojen kautta omaan älypuhelimeesi ilman veloitusta. Sovellus on toteutettu Applen iOS- ja Googlen Android-käyttöjärjestelmille.

Motivisti Googlen Play-kaupassa
 
Sovelluksen on tuottanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) osaksi Terveyskylä.fi -palvelua. Sisällön ja sen asiantuntemuksen takeena ovat Terveyskylä.fi- ja Mielenterveystalo.fi -palveluiden asiantuntijat.

Terveyskylän palvelut kaikkien suomalaisten ulottuville 


Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Palvelun sisällä toimii virtuaalitaloja eri elämäntilanteisiin ja oireisiin. Vuoden 2018 lopulla taloja on avoinna yli 20. 

Terveyskylää rakennetaan osana Virtuaalisairaala 2.0 -kehittämishanketta. Se on HUS:n koordinoima ja Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projektikokonaisuus, johon on saatu rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöltä. 

Tutustu meihin facebook.com/terveyskyla_fi, Twitter @terveyskyla_fi