Ajankohtainen

Mielenterveystalo kipusi uudelle kymmentuhatluvulle

Julkaistu 2.11.2016 9.00

Mielenterveystalo.fi -palvelun käyttäjämäärät ovat kasvaneet tasaisesti. Lokakuussa rikkoutui 70 000 kuukausittaisen käyttäjän rajapyykki.

- Mielenterveystalon käyttäjämäärät ovat olleet jo pitkään tasaisessa kasvussa ja nyt päästiin jälleen uudelle tasolle. Käytännössä tämä tarkoittaa myös sitä että miljoonan vuosittaisen käyttäjän raja lähestyy koko ajan. Tämä on selkeä osoitus siitä että palvelumme on erittäin tärkeä ja se juurtuu erilaisiin mielenterveyttä tukeviin prosesseihin yhä vahvemmin", toteaa Mielenterveystalo.fi-verkkopalvelusta vastaava projektipäällikkö Marko Muukka.

 

Mielenterveystalo on ensimmäinen Terveyskylän taloista

Mielenterveystalo on kaikille avoin psyykkistä hyvinvointia edistävä verkkopalvelu, jossa on tietoa ja tukea aikuisten, nuorten ja lasten mielenterveysasioista. Mielenterveystalon ensimmäinen versio avattiin jo 2009 ja ensimmäinen nettiterapia eli digitaalinen hoitopolku vuonna 2013. Se onkin Terveyskylän tiennäyttäjä, ja kylän taloista ensimmäinen.

Mielenterveystalon avulla voit arvioida omaa tai toisen psyykkistä vointia, päihteiden käyttöä ja löytää paikkoja, jotka tarjoavat tilanteeseen sopivaa apua. Lisäksi palvelussa on tarjolla lääkärin lähetteellä aikuisille suunnattuja nettiterapioita eli terapeutin tukemaa etähoitoa.

Tutustu Mielenterveystaloon!