Ajankohtainen

Kaksi uutta itsehoito-ohjelmaa on julkaistu ruotsiksi

Julkaistu 19.9.2023 14.30

Kivunhoidon ja luustoterveyden itsehoito-ohjelmat on nyt julkaistu ruotsinkielisinä. Löydät ne Omapolulta.

Eteenpäin kivunhoidossa -itsehoito-ohjelma tarjoaa sekä kipuun liittyvää tietoa että opastaa taidoissa, joista voi olla hyötyä pitkäkestoisen kivun kanssa eläessä. Ohjelma korostaa omahoidon tärkeyttä ja sen myötä vahvistuvaa hallinnan tunnetta omasta elämästä. Omahoito-ohjelman tavoitteena on auttaa jaksamaan elämää kivun kanssa.

Eteenpäin kivunhoidossa -omahoito-ohjelman - Mot en bättre tillvaro med smärtlindring - Lähtökohtana on ajatus, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan kipuunsa. Ohjelma on tarkoitettu paitsi pitkäkestoisesta kivusta kärsiville henkilöille, myös heitä työssään kohtaaville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Ohjelma auttaa ammattilaista hahmottamaan keskeisiä teemoja potilaan kivussa.

Luustoterveyden itsehoito-ohjelma – Benhälsa - sopii kaikille omasta luustoterveydestään kiinnostuneille sekä henkilöille, joiden on jonkin sairauden vuoksi kiinnitettävä erityistä huomiota luustoterveyteen. Itsehoito-ohjelma antaa tietoa luustosta ja tukea luuston hyvinvoinnista huolehtimiseen.