Palvelut

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Lorem ipsum dolor sit amet....

Lue lisää...


TIETOA AIVOTALOSTA​

​​​​​​​​​​​
​​​​

Täältä löydät tietoa neurologisten ja neurokirurgisten potilaiden hoidosta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä.


HELSINGIN JA UUDENMAAN ​SAIRAANHOITOPIIRI​

​​​​

Tampereen yliopistollinen sairaala hoitaa neurologisia ja neurokirurgisia potilaita niin sairauden akuutissa vaiheessa kuin pitkäaikaisten sairauksien ongelmatilanteissa sekä tukee potilaiden kuntoutumista.

Lue lisää...


PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI - TAYS

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Kuopion yliopistollinen sairaanhoitopiiristä.


POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRI (tulossa)

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala2.0 hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaali- ja terveysministeriöltä. Tähän osioon on tulossa palveluiden ja erikoisalan esittely Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI - Tyks