Ajankohtaista

​​​​​​​​​​​​

 

 

Neuropsykologinen nettikuntoutus löytyy nyt myös ruotsiksihttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/neuropsykologinen-nettikuntoutus-löytyy-nyt-myös-ruotsiksiNeuropsykologinen nettikuntoutus löytyy nyt myös ruotsiksi20.9.2022 8.50.00Ruotsinkielisen version myötä aiempaa useampi potilas saa palvelun käyttöön omalla äidinkielellään.
Aivotalon narkolepsiasisältö nyt ruotsiksihttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/aivotalon-narkolepsiasisältö-nyt-ruotsiksiAivotalon narkolepsiasisältö nyt ruotsiksi27.6.2022 11.00.00Aivotalon narkolepsiasisältö löytyy nyt myös Hjärnhusetista!
Suurin osa Aivotalon sisällöstä on uudistettuhttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/suurin-osa-aivotalon-sisällöstä-on-uudistettuSuurin osa Aivotalon sisällöstä on uudistettu21.4.2022 4.45.00Aivotalon Aivovammat-, Päänsärky- sekä Parkinsonin tauti -sivut ovat kokeneet uudistuksen. Käyttäjäystävälliset sivut tarjoavat runsaasti ajan tasalla olevaa tietoa.
Aivotalon epilepsiasisältö uusittuhttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/aivotalon-epilepsiasisältö-uusittuAivotalon epilepsiasisältö uusittu18.3.2022 7.00.00Aivotalon epilepsiatieto on päivitetty ajantasaiseksi ja saavutettavaksi.
Suomalaistutkimus: Tupakoivilla naisilla seulonnassa yllättävän paljon aivovaltimopullistumiahttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/suomalaistutkimus-tupakoivilla-naisilla-seulonnassa-yllättävän-paljon-aivovaltimopullistumiaSuomalaistutkimus: Tupakoivilla naisilla seulonnassa yllättävän paljon aivovaltimopullistumia20.1.2022 9.55.00Hiljattain julkaistu HUSin ja Helsingin Yliopiston seulontatutkimus löysi poikkeuksellisen paljon aneurysmia tupakoivilta naisilta.
Kattava geenitestaus kannattaa aikuisten neurologisten harvinaissairauksien diagnostiikassahttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/kattava-geenitestaus-kannattaa-aikuisten-neurologisten-harvinaissairauksien-diagnostiikassaKattava geenitestaus kannattaa aikuisten neurologisten harvinaissairauksien diagnostiikassa22.12.2021 7.15.00Koko perimän laajuinen DNA-tutkimus voi olla kustannustehokas tapa selvittää oireiden syy aikuisten hermostosairauksissa.
Tunnista aivoverenkiertohäiriö ja toimi!https://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/tunnista-aivoverenkiertohäiriö-ja-toimiTunnista aivoverenkiertohäiriö ja toimi!21.10.2021 21.00.00Aivoverenkiertohäiriö (AVH) voi kohdata sekä nuoren että vanhan. Opi tunnistamaan oireet ja toimi, sillä jokainen minuutti on kallisarvoinen. Maailman AVH-päivää vietetään 29.10.
Rakettimainen nousu aivolaskimotukossivujen käyttäjämäärissä Aivotalossahttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/rakettimainen-nousu-aivolaskimotukossivujen-käyttäjämäärissä-aivotalossaRakettimainen nousu aivolaskimotukossivujen käyttäjämäärissä Aivotalossa25.8.2021 5.25.00Koronarokotteeseen liittyvien haittavaikutusepäilyjen myötä Aivotaloon tuli heti 14 000 uutta käyttäjää. Aivoverenkiertohäiriöosio tarjoaa ainoana suomenkielistä tietoa aivolaskimotukoksista.