Terveyskylä sosiaalisessa mediassa
 

Kirjaudu Terveyskylän palveluihin

​​​​Om​apolku

​​​​​​​​Om​apolku on erikoissairaanhoidon digitaalinen palvelukanava. Omapolulta löytyvät Terveyskylän digitaaliset hoitopolut, jotka vaativat lääkärin lähetteen. Kansalaiset kirjautuvat palveluun suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä varmennekortilla.​​​

18.2.2019 Häiriö puolesta-asioinnissa: Vanhemman asiointi lapsen puolesta Omapolulla ei juuri nyt onnistu. Ongelmaa selvitellään parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Kirjaudu omapolulle

Uusi käyttäjä​? Rekisterö​idy ensin​ Omapolun ​käyttäjäksi.

Kirjautumis- ja rekisteröitymisohjeet (PDF) >


Terveyslaihdutusvalmennus

Terveyslaihdutusvalmennusta siirretään Omapolulle. Pääset kirjautumaan Terveyslaihdutusvalmennukseen Omapolun kautta maanantaina 25.2. klo 8:00 alkaen.​


TerveyskyläPRO-palvelu

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu tarjoaa ammattilaisille digipalveluiden kehittämisen valmennuksia, työkaluja eOsaamiseen ja tukea toiminnanmuutokseen.

Yliopistosairaanhoitopiirien työntekijät kirjautuvat palveluun organisaatiotunnuksella. Muut terveydenhuollon ammattilaiset kirjautuvat palveluun VRK-kortilla.

KIRJAUDU TERVEYSKYLÄPRO-PALVELUUN​

Esittely​ >


Mielenterveystalon ammattilaisten osio

Mielenterveystalon ammattilaisten osion sisältö on tarkoitettu vain sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden käyttöön.

Kirjaudu ammattilaisten osioon


 

HUS logoTAYS logoPPSHP logoPSSHP logoVSSHP logo