Terveyskylä sosiaalisessa mediassa
 

Kirjaudu Terveyskylän palveluihin

​​​​​​​​​​​​​​Omapolku

Omapolku on erikoissairaanhoidon digitaalinen palvelukanava. Omapolulta löytyvät Terveyskylän digitaaliset hoitopolut, jotka vaativat lääkärin lähetteen. Vuonna 2018 Omapolku-palveluun aukeaa kaikille avoimia omahoito-ohjelmia. Kansalaiset kirjautuvat palveluun suomalaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä varmennekortilla.​​

Kirjaudu omapolulle

Uusi käyttäjä​? Rekisterö​idy ensin​ Omapolun ​käyttäjäksi.

Kirjautumis- ja rekisteröitymisohjeet (PDF) >


Terveyslaihdutusvalmennus

Terveyslaihdutusvalmennus on pysyviin elintapamuutoksiin ohjaava 12 kuukauden etävalmennus. Palvelu edellyttää lähetteen.

KIRJAUDU VALMENNUKSEEN

Rekisteröidy >

Esittely >


Nettiterapiat

Nettiterapiaan pääsee lääkärin lähetteellä kaikkialta Suomesta ja se on asiakkaalle ilmaista. Lähetteen voi kirjoittaa niin julkisen kuin yksityisenkin tahon lääkäri.

KIRJAUDU NETTITERAPIOIHIN

Käyttöohjeet >

Esittely >


TerveyskyläPRO-palvelu

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu tarjoaa ammattilaisille digipalveluiden kehittämisen valmennuksia, työkaluja eOsaamiseen ja tukea toiminnanmuutokseen.

Yliopistosairaanhoitopiirien työntekijät kirjautuvat palveluun organisaatiotunnuksella. Muut terveydenhuollon ammattilaiset kirjautuvat palveluun VRK-kortilla.

KIRJAUDU TERVEYSKYLÄPRO-PALVELUUN​

Esittely​ >


Mielenterveystalon ammattilaisten osio

Mielenterveystalon ammattilaisten osion sisältö on tarkoitettu vain sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden käyttöön.

Kirjaudu ammattilaisten osioon